KØB PLUS!

TV: Ze Zlatans zindssyge zcoring

Det vildeste mål, han nogensinde har scoret, overskygger, at han rent faktisk scorede hele fire gange. Se det her

Da Zlatan Ibrahimovic i mandags gik på talerstolen for at takke for prisen som Årets Forward ved den svenske fodboldgalla, takkede han med ordene:

- Lad os se, om jeg kommer tilbage senere på aftenen.

Det gjorde han naturligvis, for hvem ellers skulle have den svenske Guldbollen for Årets Spiller, så selvfølgelig måtte han da tilbage på podiet sidst på aftenen.

Efter hans landskamp mod England onsdag aften, kan den hæder dårligt modsiges, for med fire scoringer i den svenske 4-2 sejr var han igen dagens svensker i skysovs, og når der en dag skal uddeles en pris for det bedste mål i år, står Zlatan utvivlsomt igen på podiet.

For efter at have scoret de tre mål, der havde bragt Sverige foran med 3-2 på det nye fine stadion i Stockholm ’Friends Arena’ gjorde Zlatan Ibrahimovic noget, ingen andre kunne finde på. Målmand Joe Hart var kommet for langt ud af sit felt til at måtte tage med hænder, så han valgte at heade bolden ud mod sidelinjen. Zlatan søgte bolden og valgte en løsning, der fik hele verden op af stolene. I stedet for at tæmme den, kastede han sig op i luften og saksesparkede bolden i mål fra omkring 35 meters afstand og i en helt vanvittig vinkel

De svenske kommentatorer gik amok i tv, og på de engelske medier var overgivelsen total.

- Zlatans fjerde mål - prøv det ikke derhjemme, folkens. Hvor specielt var det lige? skrev BBCs sportschef Phil McNulty på Twitter, og på radioens BBC Radio 5 sagde den tidligere engelske manager, Graham Taylor, sådan her:

- Det mål er så godt, at det ikke handler om Joe Hart eller de to midterforsvarere. Han havde ingen ret til at skyde derfra. Ingen ret til at tage det skud.

Det svenske Aftonbladet skrev: Fodbold er et holdspil - vores hold hedder Zlatan.

Du kan se Zlatan Ibrahimovic' vilde mål ved at klikke HER

  

Afstemning


   SE DE 10 MÅL HER