KØB PLUS!

TV: Sverige raser over nøgenstraf til Wiland

Se Johan Wilands nøgenstraf her. Johan Wiland måtte smide bukserne i den svenske landsholdslejer, så hans helt bare bagdel kunne agere målskive

Den svenske FC København-keeper, Johan Wiland, er i øjeblikket med det svenske Landshold til EM-slutrunden, hvor han agerer andenmålmand efter Andreas Isaksson fra PSV.

Under en tirsdagens træning i den svenske lejr tabte Johan Wiland det, som nogen kalder gris. Spillerne stod i en cirkel og jonglerede med bolden til hinanden, men FCK-keeperen kiksede en aflevering, og bolden ramte jorden. Og det må den ikke.

Derfor skulle målmanden straffes.

Bukser og underbukser røg derfor ned, så hans bagdel, der nu var målskive, kunne ses. Derefter måtte han bøje sig forover med rumpetten i vejret, så de andre svenske spillere på skift kunne forsøge at ramme den hvide bagdel med bolden.  Alt i mens det hele blev filmet af de mange kameraer.

Du kan se videoen nederst i artiklen.

Episoden har nu fået flere svenskere op af stolen.

Generalsekretæren fra den svenske antimobbe-organisation 'Friends,' Lars Arrhenius, er en ad dem.

- Spillerne er helte for tusindvis af drenge og piger i Sverige, og jeg tror ikke, at de skal signalere, at det her er okay, siger Las Arrheninus ifølge den svenske avis expressen.se og fortsætter:

- Denne type 'leg' foregår i skole og sportsklubber, men her er det børn, som ender i denne situation, siger generalsekretæren.

Det svenske landsholds pressechef, Hans Hultman, mener ikke at der er noget galt med episoden.

- Det er et spil, som spillerne spiller på forskellige måder. Det er der ikke noget særligt ved, siger han.

Det svenske landshold tabte sin åbningskamp mod værtsnationen fra Ukraine med 2-1, og har dermed fået en skidt start på slutrunden. I de næste to kampe venter der svenskerne nogle svære kampe, hvor England og Frankrig er modstanderne.

Læs også: