KØB PLUS!

TV: Norsk hold forærede mål væk

Diskussionen er startet i Norge efter søndagens kamp mellem Lillestrøm og Brann.

I søndagens kamp mellem norske Lillestrøm og Brann skete der noget yderst mærkværdigt. Lillestrøm har endnu ikke vundet i årets Tippeliga, men i går fik de en hjælpende hånd.

Efter et kort spilstop ville Erik Mjelde fra Brann, på ægte fairplay-vis, sparke bolden ned til Lillestrømsmålmand. Hjemmemålmanden bliver dog snydt af boldens opspring, som hopper over ham og i mål.

En større diskussionsklub samles på banen, men det bliver åbenbart besluttet, at Lillestrøm skal kompenseres. Bjørn Bergmann Sigurdarson fra Lillestrøm får frit løb ned mod målmanden, og kunne sende bolden i mål til 4-3 til Brann.

Ikke alle Brann-spillere var enige i den beslutning og slet ikke målmand Piotr Leciejewski. Som eneste Brann-spiller forsøgte han at forhindre Sigurdarson i at score.

- Jeg accepterer mine holdkammeraters beslutning, men jeg synes det er en klar målmandsfejl, der fører til vores mål. Derfor prøvede jeg at stoppe ham. Det er retfærdigt, at de fik en en-mod-en situation, men jeg kunne ikke bare lade ham score uden videre, siger Leciejewski til TV2 Norge.

Kampen fik ikke flere scoringer og Lillestrøm har derfor endnu sæsonens første sejr til gode.

Se kampens mærkværdige situation her:

Læs også: