KØB PLUS!

TV: Dortmund-fans gør Bayern-stadion gult

  •  
1 2

Der er topkamp i Bundesligaen lørdag, når FC Bayern tager imod de tyske mestre fra Borussia Dortmund. Og allerede nu er der propaganda-videoer i omløb

Fodbold er stort i Tyskland, og i denne sæson er intet større end opgørene mellem Bayern og Dortmund. Og selv om de sydtyske rekordmestre pt er et stykke foran i tabellen, så bliver der under alle omstændigheder tale om et kæmpe brag mellem de to topklubber.

Som optakt til kampen har et par friske - måske endda kriminelle - Dortmund-fans lavet en sjov lille optakts-video, hvor de bryder ind på stadion i München, sætter Dortmund-logo på panelerne og tænder Dortmunds klassiske gule farve på Allianz Arena.

Allianz Arena er berømt for at skifte farve, alt efter om det er storklubben FC Bayern eller den noget mindre klub TSV 1860 München, som spiller dér, og det har nogle Dortmund-fans så gjort grin med på youtube.

Det skal lige nævnes, at personerne på videoen ikke bryder ind på det rigtige Allianz Arena, men der hersker dog stadig tvivl om, hvor de rent faktisk bryder ind.

Se videoen øverst

Læs også: