KØB PLUS!

TV: Bendtner lynede i målrig spillerunde

Nicklas Bendtner fik brudt en mindre måltørke i 2-2-kampen mod Bolton.

Se Bendtners scoring her

Det danske landsholds topangriber, Nicklas Bendtner, ser ud til at have fundet skarpheden igen. I lørdagens hjemmekamp mod nedrykningstruede Bolton bragte Bendtner Sunderland foran 1-0 ti minutter før pauseteen. Målet var dog ikke nok til sejr for Sunderland, der måtte nøjes med et enkelt point fra kampen, der sluttede 2-2.

Men målet er godt nyt for både Bendtner og det danske landshold forud for sommerens EM-slutrunde. Siden danskerens fire mål i marts for det rød-hvide Sunderland-mandskab har Bendtner ikke fundet vej til netmaskerne. Med lørdagens fine scoring kan man håbe på, at Bendtner har fundet formen fra marts frem igen.

Ellers kan han passende skele til sine kolleger i Premier League, der bestemt ikke havde problemer med at finde målet i lørdagens spillerunde. Oprykkerne fra Swansea var involveret i et sandt målorgie mod allerede nedrykkede Wolverhampton. Kampen sluttede med de vanvittige cifre 4-4 efter Swansea havde været foran 4-2 ved pausen.

Wigan, der kæmper en brav kamp for at undgå nedrykning leverede dagens store overraskelse, da holdet ydmygede Champions League-aspiranterne fra Newcastle med 4-0. Samme cifre stod på måltavlen, da Everton hjemme sende Fulham hjem fra Goodison Park.

Arsenal, som kæmper for den tredjeplads, der giver direkte adgang til Champions League, fik et enkelt point ud af anstrengelserne i 1-1-kampen mod Thomas Sørensens Stoke. Igen måtte danskeren dog tage til takke med en plads på bænken. Uhyggeligt målfarlige Robin van Persie stod for Arsenals mål, der betyder, at London-klubben har fire point ned til Peter Løvenkrands' Newcastle.

Læs også: