Selvom det blev til et skuffende 2-2-resultat mod Eintracht Frankfurt var danske Nicklas Bendtner meget glad for endelig at debutere for Wolfsburg i Bundesligaen.

Det fortalte en nyklippet Nicklas Bendtner i et tv-interview på Wolfburgs hjemmeside efter kampen.

- Jeg var meget glad for at komme på banen i den sidste del af kampen, sagde Bendtner som det første i tv-interviewet som på hjemmesiden er oversat fra engelsk til tysk.

Med omkring 20 minutter tilbage og ved stillingen 1-1 sendte hjemmeholdets træner Dieter Hecking Nicklas Bendtner i aktion. Godt 10 minutter senere skød Maximilian Arnold Wolfsburg på 2-1, og så lignede det en debutsejr til den danske landsholdsangriber. Men sådan skulle det ikke gå.

Fem minutter før tid headede gæsternes Vaclav Kadlec udligningen i mål. Og så måtte Nicklas Bentdner og co. alligevel nøjes med ét enkelt point. Det ærgrede den 26-årige dansker sig over.

- Jeg er selvfølgelig meget skuffet over resultat. Vi indkasserer to mål, og det er en skam, at vi ikke scorer det tredje. Vi skal vinde på hjemmebane for at nå vores mål, sagde Nicklas Bendtner og henviste til en episode i overtiden, hvor hjemmeholdets belgier Junior Malanda fik en gigantisk mulighed for alligevel at sikre værterne en sejr - på uforklarlig vis lykkedes det ham dog at brænde på frit mål fra én meters afstand.

Nicklas Bendtner var i én enkelt situation tæt på at komme frem til en stor chance, men det var tydeligt at se, at den lange dansker ikke har spillet fodboldkampe i lang tid. Bevægelserne og berøringerne vil have godt af fast spilletid i det tyske. Bendtner forklarede dog, at han slider i det for at præstere så godt som muligt.

- I de sidste to uger har jeg arbejdet hårdt på at lære mine holdkammerater og spillet i klubben at kende, sagde Nicklas Bendtner.

De 20 minutters spilletid lørdag var de første i knap fem måneder for Nicklas Bendtner. Ikke siden landskampen mod England på Wembley den 5. marts har angriberen sat fod til en bold. I Arsenal var han i lange perioder ude i kulden under Arsene Wenger, og siden kontrakten med de engelske FA Cup-vindere udløb ved sæsonens slutning, har han jagtet den rette klub at fortsætte sin karriere i.

Samtidig skulle han håndtere bruddet med ex-kæresten, Julie Zangenberg. Men nu ser det altså ud til at lysne for Nicklas Bendtner. Torsdag blev han udtaget til landsholdets kommende EM-kvalifikationskamp mod Armenien, og lørdag fik han altså debut for sin nye klub.