Arsenal vandt lørdag en kneben sejr over Burnley og gik dermed videre fra fjerde runde i FA Cup'en.

London: Arsenal skal i denne sæson forsøge at hente en titel. De seneste to år er det lykkedes London-klubben at hjemføre FA Cup-titlen, og måske er et sjældent hattrick på vej.

Det lykkedes i hvert fald Arsenal at vinde 2-1 hjemme over Burnley fra den næstbedste engelske række. Dermed gik Arsenal videre til femte runde af den prestigefyldte engelske pokalturnering.

Hvis Arsenal går hele vejen i FA Cup'en, så vil det være første gang, det sker, siden Blackburn Rovers gjorde det mellem 1884 og 1886.

Calum Chambers bragte Arsenal foran med 1-0 efter 17 minutter, da højrebacken med en fornem afslutning med ydersiden af foden skruede bolden i mål.

Der var ikke mange, der vidste, at Arsenals Callum Chambers kunne score flotte mål. Her overrasker han dog alt og alle med denne kasse til 1-0 mod Burnley.

Samme Chambers stod og snorksov, da Burnleys Sam Vokes headede 1-1-udligningen i nettet efter en halv times spil.

Burnley havde også andre chancer for at score, og angriberen Andre Gray burde have bragt udeholdet foran allerede efter 11 minutter, men han brændte alene med Arsenal-keeper David Ospina.

I anden halvleg begyndte Arsenal bedst og viste hurtigt prøver på evnen til at slå et af holdets klassiske kontraangreb.

Det udnyttede den chilenske stjerneangriber Alexis Sánchez til at sætte sidste fod på bolden og score til 2-1 efter 53 minutter.

Arsenal var tættest på at udbygge føringen i den resterende del af kampen, men der blev ikke scoret flere mål på Emirates.

I en af lørdagens øvrige FA Cup-opgør spillede den tidligere FC Midtjylland-keeper Jakob Haugaard hele kampen for Stoke, som tabte 0-1 på udebane til Crystal Palace.

Den tidligere FC Nordsjælland-stopper Jores Okore spillede anden halvleg for Aston Villa, som tabte 0-4 hjemme til Manchester City. Det stod 0-2, da Okore kom ind.

Citys 19-årige nigerianske angriber Kelechi Iheanacho scorede de tre første mål, inden Raheem Sterling cementerede sejren.