Til trods for et overbevisende 4-1-resultat måtte Liverpool og Suarez kæmpe hårdt for sejren, da de lørdag eftermiddag tog imod West Ham.

Forud for lørdagens kamp havde Luis Suarez scoret flere mål på hjemmebane end hele West Ham-holdet til sammen scoret havde i sæsonen. Dermed var der lagt op til en sikker hjemmesejr, men sådan skulle det langt fra gå. Hjemmeholdet, der var uden en syg Daniel Agger, måtte kæmpe for de tre point.

Suarez så ikke skarp ud i en tempofattig førstehalvleg, og det var svært at se, at angriberen for bare tre dage siden havde scoret fire kasser på samme bane. West Ham forsvarede sig godt, og Suarez og Liverpool haltede med afslutningerne.

Derfor skulle der et selvmål til at starte hjemmeholdet. På et forsøg fra Luis Suarez måtte West Hams forsvar kapitulere. Det var Guy Demel, der blev noteret for et uheldigt selvmål lige inden pausen.

Efter pausen fortsatte selvmålsfesten. Hjemmeholdet skabte endnu flere chancer, men skulle igen bruge hjælp fra West Ham. Denne gang var det store James Collins, der havde sidste fod på bolden til 2-0.

Dermed lignende det en afgørelse, men Liverpool ville også være gavmilde. Med 25 minutter tilbage af kampen gav Skrtel nemlig en gave til udeholdet ved at lave et klumpet selvmål. Og så var der pludselig nervøsitet at spore på Anfield, men så tog Suarez igen sagen i egen hånd.

Med to mål i de sidste ti minutter af kampen sikrede han en helt fortjent sejr til de røde. Med denne rundes to mål, er den giftige angriber fra Uruguay nu oppe på 15 mål i ti kampe. Et scoringssnit som vel kun Ronaldo kan matche.

West Ham måtte se sin anfører blive sendt tidligt i bad. På et tåbeligt frispark begået bagfra indkasserede Nolan direkte rødt kort og dermed afgang.

Lidt malurt i bægret kom der for Liverpool, da ikonet og anfører Steven Gerrard efter en times spil måtte forlade banen skadet.

Med sejren er Liverpool oppe på 30 point, og holder dermed trit med Chelsea og Manchester City i forfølger feltet til Arsenal, der først spiller søndag. Her tager de hjemme på Emirates imod Everton, der ankommer til kampen med masser af selvtillid oven på sejren over Manchester United onsdag.