KØB PLUS!

Tre danskere på vild talentliste

Christian Eriksen får selskab af to landsmænd på en liste over de 101 største fodboldtalenter i verden. Se hvilke to, der er tale om herunder.

Det spanske fodboldmagasin Don Balon gjorde i flere årtier en dyd ud af at kåre de 100 største talenter i international fodbold. Magasinet måtte dog lukke og slukke efter økonomiske problemer, samt en redaktør der røg bag lås og slå.

Fodboldsitet 101 Great Goals har nu lavet en lignende kåring med 101 talenter, og som et anerkendende nik til det spanske blad har de også kaldt kåringen for Don Balon Listen 2012.

Her optræder Christian Eriksen ikke overraskende som en af de 101 talenter. Danskeren var blandt de fem største talenter i verden ifølge avisen Tuttisport, der uddeler deres egen talentpris, Golden Boy. En pris, han igen i år er med i ræset om.

Mere overraskende er det, at den danske troldmand får selskab af sin to år yngre holdkammerat Viktor Fischer, samt forsvarsfænomenet Jores Okore. Men de har begge udmærket sig ved i en meget ung alder at bide sig fast på førsteholdet i deres respektive klubber. Og det er altså ikke gået ubemærket hen i fodboldverdenen.

Se hele listen her