KØB PLUS!

Tragedier forfulgte Morosini

Mens hele Italien sørger over tabet af Piermario Morosini, fortælles historien om en om ung mand, der gennem livet kæmpede med en tragisk familiehistorie.

- En flod af tårer for Moro.

Sådan beskriver den italienske sportsavis Corriere dello Sport de følelser, der strømmer gennem landet ovenpå Livorno-spilleren Piermario Morosinis tragiske dødsfald, efter han faldt til jorden under kampen mellem Livorno og Pescara i Serie B med et formodet hjertestop, som senere kostede ham livet.  

Men med til den rystende begivenhed knytter der sig samtidig en historie om en ung mand, der før sin pludselige død kæmpede med mere end de fleste.

En mand, der som teenager mistede begge sine forældre med få års mellemrum og senest sin bror, der begik selvmord ved at kaste sig ud fra et vindue. Derudover efterlader han sig en søster med flere mentale handicap. 

I Piermario Morosinis hjemby Monterosso ved Bergamo mindedes byens præst Remo Luiselli den nu afdøde fodboldspiller i sin prædiken søndag morgen.   

- Jeg mindes de mange tragiske begivenheder i hans liv, som dog på forunderlig vis gjorde ham til en social og åben dreng, der var tilgængelige for alle, sagde han i følge det italienske medie ati.it.

- Han (Morosini, red.) spillede på hold fra hele Italien, men han kom altid tilbage her hos os, hjalp os med at organisere sommerens begivenheder. Han spillede altid med børnene i fodboldturneringerne, sagde Remo Luiselli.

Italiens største sportsavis La Gazzetta dello Sport opfordrer til, at fodboldverdenen nu samler sig om at hjælpe Morosinis søster.  

- Det er den eneste måde, vi kan få mening ud af Piermarios død, skriver avisen.

Læs også: