Inter leverede forsvarsspil af særdeles tvivlsom kaliber, da holdet spillede 3-3 mod bundproppen Verona søndag eftermiddag.

Der var ikke engang spillet et kvarter af kampen, da Inter-markeringerne svigtede første gang overfor svenske Filip Helander,

Begge hold skal være klar på dødbolde i dag. Scoringsprocenten er i øjeblikket på 100%

Målet burde være et wake-up-call for Inter, men sølle fire minutter efter Helanders mål var den helt gal igen, da Eros Pisano helt uhindret kunne heade Verona foran efter endnu en dødbold.

Eros Pisano med ENDNU et dødsboldsmål til 2-1 mod Inter.

Inter-træner Roberto Mancini har givetvis været rasende i pausen, men hans ord havde ikke meget effekt, for ti minutter inde i anden halvleg snorkboblede Inter-forsvaret for tredje gang, da Artur Ionita igen-igen kunne signere et Verona-mål med hovedet.

Ionita kunne score det tredje dødboldshovedstød mod et Inter-forsvar, som i den grad skal have styr på disse situationer.

Selvom Mauro Icardi og Ivan Perisic sørgede for et point til Inter via målene til 3-2 og 3-3, så må der alligevel stå dødbolde og zoneforsvar på menuen, når Inter-spillerne møder ind til træning i morgen