Touré vil lokke utilfreds Messi til Manchester

Lionel Messi kan være på vej til at skrive historie som verdens dyreste spiller nogensinde. Yaya Touré håber, at argentinerens utilfredshed med ledelsen i Barcelonas munder ud i et skifte til Manchester City.

Trods et heftigt forbrug har Manchester City med Sheik Mansours olie-milliarder stadig masser af penge til at investere i nye stjerner, og hvis muligheden opstår for at hente Lionel Messi, bør den ambitiøse klub slå til.

Det mener Yaya Touré, der tidligere var holdkammerat med Messi i Barcelona, men som har spillet i Manchester siden 2010. Den ivorianske midtbanespiller har lagt mærke til, at Messi er utilfreds med ledelsen i Barcelona, og han håber på at blive genforenet med argentineren.

- Hvis det er for at komme til Manchester City, så håber jeg, at han forlader Barcelona, sagde Touré ifølge Manchester Evening News til fransk TV.

Det forventes, at Manchester City kommer til sætte ny verdensrekord i overgangssummer, hvis handlen skal realiseres. Formentlig skal den olie-finansierede engelske klub hoste op med mindst 100 millioner euro eller omkring 750 millioner kroner, hvis Barcelona skal sælge moderne fodbolds største profil.

Messi har i denne uge udtalt sig meget kritisk om sin nuværende klubs vicepræsident Javier Faus.

- Han ved ingenting om fodbold, han vil drive Barcelona som en virksomhed. Barcelona er det bedste hold i verden og burde drives af de bedste ledere, sagde en oprørt Messi til den catalanske radiostation RAC1.

Lionel Messi har været i Barcelona, siden han var 13 år gammel. Han sidder i øjeblikket udenfor med en skade.

Læs også: