Roma-veteranen lavede jubilæumsmål, men Torino vandt takket være to mål af lejesvend fra netop Roma.

Torino. På tirsdag fylder Francesco Totti 40 år, men Roma-spilleren er fortsat aktiv på højeste niveau i den italienske Serie A.

Den italienske angriber var søndag på pletten med et jubilæumsmål, da han ti minutter inde i anden halvleg reducerede til 1-2 i udekampen mod Torino.

Tottis scoring - hans mål nummer 250 i Serie A - blev sat ind på et straffespark på Torino-målmand Joe Hart, men scoringen hjalp ikke Roma.

Hovedstadsklubben tabte 1-3 og mistede dermed terræn til Juventus og Napoli i toppen.

Roma har ti point for seks kampe, mens Juventus og Napoli har henholdsvis 15 og 14 point. Torino har otte point.

Francesco Totti var blevet skiftet ind fra begyndelsen af anden halvleg, da stillingen var 1-0 til Torino.

Hjemmeholdet kom i spidsen efter otte minutter, da Andrea Belotti headede bolden i mål.

Efter 52 minutter scorede Iago Falque til 2-0 på et straffespark. Spanieren er udlejet til Torino fra netop Roma.

Efter 65 minutter kom Iago Falque på scoringstavlen mod sin ejer for anden gang, da hans afslutning blev rettet af og snød Wojciech Szczesny i gæsternes mål.

Også Inter snublede i toppen, da holdet måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Bologna.

Inter, der havde vundet tre ligakampe i træk før søndagens kamp, har 11 point.

Lazio har ti point efter en sejr på 2-0 hjemme over Empoli.