KØB PLUS!

Tottenham vrede over jøde-råb

Lazio fans har angiveligt råbt "Juden Tottenham" efter de engelske fans torsdag aften i Rom.

Balladen omkring Europa League-kampene mellem Tottenham og Lazio fortsætter.

Kampen torsdag aften i Rom blev, trods det uafgjorte resultat, ingen undtagelse. Ifølge engelske The Guardian skulle Lazio-tilhængere under kampen angiveligt have råbt på tysk "Juden Tottenham". Lazios fans har tidligere været kritiseret for fascistiske ytringer og fremmedhad.

Tottenham manager André Villas-Boas har anmodet UEFA om at gå ind i sagen.

- Det vil kræve en ny undersøgelse. Det skete i sidste kamp (racistiske ytringer mod Tottenham fans, red.), hvor UEFA greb til handling. Vi må vente og se om der er en ny sag her. I så fald må UEFA tage affære, udtaler Villas-Boas i følge The Guardian.

Kampen i går var i forvejen beskæmmet af, at en gruppe Tottenham-fans tidligt torsdag morgen blev overfaldet foran en bar i det centrale Rom. 20 hætteklædte mænd kæmpede sig vej ind i pubben nær Campo De' Fiori pladsen, hvor de engelske fans blev tæsket med flasker og køller, og to mand måtte indlægges på hospitalet.

Kampen torsdag aften var i øvrigt en bedrøvelig affære, der endte 0-0. Eneste reelle opmuntring var, da Paul Gascoigne før kampen i anledning af 20-året for hans skifte til Lazio fra Tottenham løb en æresrunde på stadion. Tilsyneladende til stor jubel for begge holds fans.