KØB PLUS!

Tottenham-fan alvorligt såret i Rom

Ti Tottenham-tilhængere blev natten til torsdag overfaldet af maskerede mænd foran en pub i det centrale Rom. To er indlagt, den ene er alvorligt såret.

Kampen mellem Lazio og Tottenham i Europa League har fået en særdeles kedelig optakt. Ti Tottenham tilhængere - ni englændere og en amerikaner - blev natten til torsdag overfaldet foran en pub i det centrale Rom. I følge den engelske avis The Star skulle én person angiveligt være alvorligt såret.

Der har i forvejen været en højspændt atmosfære op til kampen torsdag aften. Lazio blev i kølvandet på klubbernes første møde idømt en bøde på 32.500 pund efter, at Lazio-tilhængere havde råbt abelyde efter Tottenhams farvede spillere.

Tottenhams manager har op til kampen forsøgt at appellere til fornuft.

- UEFA besluttede at straffe Lazio, hvilket var helt korrekt (...) Det betyder dog ikke, at sådanne episoder ikke kan forekomme igen. Men vi håber det ikke, og spillerne vil være i mentalt indstillet på at lade fodboldens styrende organer tage sig af eventuelle episoder, udtalte André Villas-Boas forleden ifølge engelske Daily Mail.

Den engelske landsholdslegende Paul Gascoigne er i øvrigt blevet inviteret til kampen af Lazio. Dette på 20-årsdagen efter, at han kom til klubben fra netop Tottenham. Han forventes at overvinde sin frygt for at flyve og dukke op til kampen.

Læs også: