KØB PLUS!

Torres jubler over Benitez

Den spanske managers entré i Chelsea kan blive redning for den rekorddyre angrebsstjerne med den falmende scoringsrate.

Da Chelsea onsdag fyrede Roberto di Matteo og indsatte den tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez i stedet, var der formentlig en spiller i truppen, som havde svært ved at få armene ned.

Fernando Torres har haft fiasko-prædiktatet hængende over sig, siden han i januar 2011 blev hentet til Chelsea for den nette sum af 450 mio. kr. Hverken Carlo Ancelotti, André Villas-Boas eller Roberto di Matteo formåede at få den en gang så hyperfarlige Torres tilbage på sporet og tirsdag fik den 28-årige forward set skriften på væggen, da han var vraget til mødet med Juventus, selv om Chelsea var uden en decideret angriber.

Med Benitez på bænken er der håb for Torres, som for et år siden gav sin landsmand credit for at have fået det bedste frem i ham gennem årene. Benitez var således Torres' træner i Atletico Madrid og han hentede ham til Liverpool i juli 2007, hvor det blev til 81 mål i 142 kampe.

- Rafa Benitez er den vigtigste træner i min karriere. Han er den eneste, som har været i stand til at forbedre mit spil, sagde Torres for et år siden, da de engelske medier ålede den spanske spydspids for 25 kampe uden en scoring.

Hvis det skulle vise sig at holde stik, behøver Chelsea ikke bekymre sig om at heente Ddier Drogba hjem fra et tvivlsomt kinesisk eventyr.

Torres har i denne sæson scoret syv mål i 19 kampe. Ikke noget dårligt snit, men til forskel fra tidligere er bundniveauet uacceptabelt lavt.
 

Læs også: