Kampen mellem Sønderjyske og Esbjerg var præget af dueller og nerver. Det endte 1-1 efter en vejrafbrydelse.

Haderslev. Den kedelige sæsonstart fortsætter for sidste års sølvvindere Sønderjyske.

I søndagens superligakamp mod Esbjerg blev det til sæsonens fjerde uafgjorte resultat for Sønderjyske, da opgøret sluttede 1-1. Dermed har Sønderjyske fire point og Esbjerg har fem point for syv kampe.

Undervejs var anden halvleg afbrudt i 20 minutter på grund af et kraftigt regnvejr og fare for lynnedslag.

Inden afbrydelsen havde Bjørn Paulsen bragt Esbjerg foran efter 64 minutter, men tre minutter senere udlignede Mikael Uhre.

Sønderjyske kom svækket til kampen, idet træner Jakob Michelsen måtte se bort fra en række spillere på grund af skader og mavesygdom.

Sønderjyderne jagtede i kampen oprejsning efter en svær periode i den hjemlige turnering og torsdagens bitre Europa League-exit mod Sparta Prag.

Første halvleg var en målløs, men en livlig og intens affære, med Sønderjyske som farligste bejler til en scoring.

Flere af de offensive kræfter havde gode muligheder for at sætte bolden ind bag Esbjergs keeper, men der manglede hver gang lige den sidste skarphed.

Den tendens fortsatte i anden halvleg, men de lyseblå formåede ikke at udnytte mulighederne. I stedet var det den tidligere Sønderjyske-spiller Bjørn Paulsen, der kunne bringe vestjyderne i front på et hovedstød.

Få minutter efter føringsmålet svarede hjemmeholdet igen, da Mikael Uhre sendte bolden i nettet til 1-1.

Siden blev kampen afbrudt, og efter den blev genoptaget, trykkede begge mandskaber på for at fremtvinge målet til 2-1, men det lykkedes ikke for nogle af holdene, og opgøret endte 1-1.

Dermed forbliver Sønderjyske på 13.-pladsen, mens Esbjerg er nummer 12.