Superliga-drømmene lever fortsat i Hobro, efter de fredag fik en tiltrængt sejr på 3-1 på udebane mod Vendsyssel FF

Hobro så længe ud til at have sikker kurs mod Superligaen, men har de seneste tre kampe haft en nedadgående formkurve, der har resulteret i tre nederlag. Derfor var fredagens udekamp mod Vendsyssel FF utroligt vigtig, hvis drømmene om Superliga skal gå i opfyldelse.

Det startede dog ikke godt for Hobro, for Vendsyssel bragte sig foran 1-0 på mål af Christian Overby. Således sluttede første halvleg 1-0 til hjemmeholdet.

I anden halvleg fik Hobro vendt kampen og udlignede til 1-1 på mål af Martin Thomsen. Hobro lukkede endelig kampen, da først Tobias Perch-Nielsen og senere Sebastian Andersen scorede til 2-1 og slutresultatet 3-1.

Med sejren ligger Hobro sikkert på førstepladsen i NordicBet Ligaen med 48 point, seks point foran Silkeborg.