KØB PLUS!
Created: fre, 03/04/2011 - 10:43
Selvom man selv er superstjerne, kan man stadig godt være Liverpool-fan

Selvfølgelig er klodens nummer ét i kvindetennis et kendt navn, og med Caroline Wozniackis smilende, smittende udstråling både på centre court og på den røde løber er hun tordnet frem på VIP-listerne verden over.

Men et enkelt påfund har måske givet mere omtale end så meget andet, selv en garvet PR-agent kunne have fundet på. Da hun for nylig varmede op til en WTA-semifinale iført Steven Gerrards signerede Liverpool-trøje, blev hun folkeeje for de mange millioner fans af storklubben "world wide", der med et slag har kunnet føle et fællesskab med den unge danske tennisdronning.

Historierne har blomstret lige siden i alverdens medier, og blandt andet har Liverpool-fans lovet at møde op på Wimbledons tennisanlæg for at synge klubhymnen "You’ll never walk alone" til ære for den danske tennisspiller.

Sporten.dk giver her et bud på de mest kendte af Carolines kolleger som VIP-fans, og så har vi kun taget de superstars, der selv har bekræftet deres Liverpool-lidenskab, mens andre – som Leonardo DiCaprio, Rio Ferdinand, Tony Blairs kone og Moammar Gaddafis søn Saadi – uden sammenligning i øvrigt – er rene rygter.


Daniel Craig

James Bond alias Daniel Craig Den sjette 007-skuespiller er født og opvokset i Liverpool. Han kommer ofte på Anfield og har erklærede favoritspillere i Kevin Keegan og Steven Gerrard.

Nelson Mandela

Modsat verdens mindst hemmelige, hemmelige agent, så er Mandelas kamp for frihed og mod apartheid hentet i virkelighedens verden. Det samme er hans forhold til LFC, som sydafrikaneren fortalte om allerede i 1994.

Samuel Lee Jackson

Mange amerikanere aner ikke, hvad »rigtig« fodbold er, men omvendt elsker mange af de største amerikanske skuespillere Liverpool. Hollywood-stjernen er flere gange rejst til Anfield og har en omfattende samling af klub-souvenirs.


Pave Johannes Paul II

Den nu afdøde pave fulgte Liverpools kampe tæt fra Vatikanet. Interessen fra den katolske verdenskirkes overhoved blev forstærket ved møder med den tidligere Liverpool-keeper Jerzy Dudek, pavens polske landsmand.

Angelina Jolie

Et endnu mere elsket og dyrket kvindeansigt – og kvindekrop – end Caroline. Ikke mindst heltinde-rollen "Lara Croft" fra Tomb Raider blev kult – ligesom ægteskabet med Brad Pitt. Blev bidt af Liverpool takket være sønnen Maddox.


Clive Owen

Selv ude på en flim-opgave kræver Hollywood-stjernen at have adgang til tv-kanaler, der viser Liverpools kampe. Har talt i interview om de svære tider som supporter for den kriseramte traditionsklub. Hans døtre bærer gerne den røde trøje for farmands skyld, hvis han skal trøstes efter et nederlag.

Melanie C

Den sporty af Spice Girls-megastjernerne bekendte kulør – og den var rød som Liverpools klubfarve. Naturligt som indfødt »Liverpudlian« og som personlig ven af koryfæer som Robbie Fowler og Steve McManaman.

Mike Myers

Den canadisk fødte skuespiller bag komedier som Austin Powers og Waynes World samt stemmen bag Shrek var allerede som barn fan af Liverpool, men nu var hans forældre også begge to ægte "scousers". Var på stadion, da Liverpool vandt Champions League i Istanbul.


Elvis Costello

En af Storbritanniens mest elskede sangere og sangskrivere. Hans far var Everton-supporter, men da lille Elvis så sin første kamp, et Merseyside-derby, var han solgt – til den røde side.

Caroline Wozniacki

Potentiale til en højere placering på top 10. Danskeren er stadig i starten af sin karriere – både på tennisbanen og som celebrity Liverpool-fan, men trods sine blot 20 år er hun allerede nu verdenskendt som fan. Hun besøger gerne Anfield og har fortalt om det hårde i at være Liverpool-supporter i disse krise-år.