Tobias Mikkelsen: Overrasket og glad

Tobias Mikkelsen var kaninen i Morten Olsens EM-trup. Han er med blandt de første 20 navne og kan dermed se frem til slutrundedebut.

Tobias Mikkelsen har gjort det godt, når han har været med på landsholdet. Med sin uimponerede spillestil, sin hurtighed og frække driblinger er han en mand efter Morten Olsens hoved.

Derfor var Mikkelsen også blandt de 20 navne, som Olsen udtog onsdag til EM til sommer. Tobias Mikkelsen var den største overraskelse blandt en perlerække af forventet udtagne spillere. Og selv er han da også lidt overrasket over, at han er med.

- Jeg er utroligt glad for at komme med til EM, er noget, jeg har gået efter siden min debut på A-landsholdet. Jeg er utrolig stolt over at skulle med til så stor en ting som en slutrunde for Danmark. Lige nu er jeg også lidt overrasket over udtagelsen, selv om jeg havde håbet på den. Man kan jo ikke tillade sig at føle sig sikker på den slags, så jeg blev rigtig glad, da jeg så mit navn på listen.

- Det er stort for mig at skulle repræsentere mit land til EM, men jeg skylder mine holdkammerater og FC Nordsjælland meget for det. Uden dem havde det ikke kunne lade sig gøre for mig, at nå det her, siger Tobias Mikkelsen til FC Nordsjællands hjemmeside.

Mikkelsen skal til EM sammen med holdkammeraten Andreas Bjelland. Og det glæder de sig over i FC Nordsjælland.

- Efter så god og stabil en sæson, havde vi naturligvis håbet på at få nogle stykker med i truppen, og derfor er vi også meget stolte over, at det nu ligger fast, at mindst to af vores spillere kommer til at repræsentere FC Nordsjælland og Danmark til EM. Det er et kæmpe skulderklap til holdkammeraterne, trænerne og alle andre her i klubben, at vi har fået udtaget spillere til et EM, siger sportsdirektør Jan Laursen.

De to FCN'ere støder til EM-truppen dagen efter den sidste runde i Superligaen, der afvikles den 23. maj.

tipsbladet.dk 

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08