Jonathan Walters blev en uheldig hovedperson for Stoke, da han scorede to selvmål og brændte et straffespark i nederlaget til Chelsea.

Det er ikke ofte, at Stokes Jonathan Walters scorer to mål i én kamp. Og det er nok endnu mere sjældent, at han scorer det i sit eget net, men det var ikke desto mindre, hvad der skete for Stoke-kantspilleren, da de tabte 0-3 til Chelsea hjemme på Britannia Stadium.

Den uheldige hovedperson startede sin mareridtskamp med et selvmål i overtiden af førstehalvleg. Et frispark blev headet i eget net, og så var Chelsea foran. Små tyve minutter inde i anden halvleg gentog han så, da han endnu engang sendte bolden i eget net og øgede Chelseas føring til 0-2.

Chelsea sørgede selv for at lukke kampen, da Frank Lampard eksekverede et straffespark kort efter, og Eden Hazard siden scorede til 0-4. Og det skulle ende helt galt for Jonathan Walters, der i kampens sidste minutter bændte et straffespark for Stoke, der altså tabte 0-4. Således spillede Chelsea sig op på tredjepladsen i Premier League, efter Tottenham tidligere på dagen snublede mod QPR.

Michael Laudrup og Swansea var også i aktion, og det gik også fint. På udebane mod Everton holdt Laudrups drenge stand hele vejen og sørgede for 0-0.

Swansea var endnu engang under hårdt pres i store dele af kampen, men defensiven stod stærkt og sørgede for at give Laudrup et flot point på Goodison. Det var tilmed Swanseas syvende kamp i streg uden nederlag. Heraf er de fem endt uafgjort.