Manchester City var bagud 0-2 mod Ajax, men fik udlignet. Også 2-2 mellem Real Madrid og Borussia Dortmund.

Ajax kom foran efter otte minutters spil i Champions League-kampen mod Manchester City.

Efter et hjørnespark fra Christian Eriksen endte bolden hos Niklas Moisander. Han fik ikke ordentlig træf på bolden, og den så ud til at gå ud af banen. Men det skete ikke, for i stedet nåede anfører Siem de Jong frem og sendte bolden i nettet fra en spids vinkel.

Syv minutter senere blev det 2-0, da samme Christian Eriksen igen tog hjørnespark. Denne gang slog danskeren bolden til første stolpe, hvor Siem de Jong helt uhindret kunne heade den ind til to-måls-føring for de hollandske mestre.

Midtvejs i første halvleg reducerede Manchester City imidlertid til 1-2, da den tidligere FC Barcelona-spiller, Yaya Touré, med ryggen til målet dundrede bolden ind i netmaskerne.

I 2. halvleg fik Manchester City en scoring af Sergio "Kun" Agüero annulleret, men et kvarter før tid lykkedes det for for argentineren at få udlignet.

I Madrid fører Borussia Dortmund 2-1 efter første halvleg. Marco Reus bragte de tyske mestre foran efter en lille halv time. Pepe udlignede, men kort før pausen kom Borussia Dortmund påny i spidsen.

I første omgang så det ud til, at det var Mario Götze, der scorede, men det var i virkeligheden et selvmål af Alvaro Arbeloa.

Kort før tid lykkedes det imidlertid for Mesut Özil at udligne til 2-2 direkte på frispark.