Tjekkiet hentede tre point mod Grækenland efter en sand drømmestart.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det var to hold, som havde brug for alle tre point, da Grækenland og Tjekkiet mødtes onsdag aften i Warszawa i anden runde i Gruppe A.

Grækenland havde i første runde fået 1-1 mod værtsnationen Polen, mens Tjekkiet var løbet ind i et 1-4 nederlag til Rusland - og det skulle revancheres.

Tjekkerne kom blæsende fra start, og allerede i det andet minut gik det galt for grækerne.

Petr Jiracek blev spillet helt fri, og han kunne let sende tjekkerne i front.

Og kun fire minutter senere blev kampen til et sandt mareridt for de græske spillere, da Vaclav Pilar kom først på en retur fra den græske keeper og scorede til 2-0.

Konstantinos Chalkias i det græske mål så ikke helt heldig ud i situationen.

Og dermed var EM-historiens hurtigste 2-0-føring en realitet.

Tjekkerne havde fint styr på det meste af første halvleg, og holdet var generelt en klasse bedre end grækerne. Arsenals Tomáš Rosický var omdrejningspunktet på et til tider velspillende tjekkisk hold, og han var også kreatøren bag 2-0 målet.

Grækerne fik kort før pausen bolden i mål, men det blev annulleret for offside. En kendelse, der dog formentlig kunne været gået begge veje.

I pausen valgte den tjekkiske landstræner Michal Bilek at pille Tomáš Rosický ud, hvilket formentlig skyldtes, at midtbanespilleren op til slutrunden har døjet med lidt skavanker og dermed skulle spares.

Grækerne sendte Theofanis Gekas på banen, og landstræner Fernando Santos valgte dermed at satse mere offensivt med to angribere - og det gav pote.

Netop Theofanis Gekas kunne i det 52. minut bringe spænding ind i kampen efter et kæmpe drop af Petr Čech, der til daglig vogter målet i engelske Chelsea.

En helt ufarlig bold frem i feltet blev lige pludselig meget farlig, da den tjekkiske keeper fuldstændig glemte, hvordan man tager med hænder. I stedet for at gribe bolden smuttede den lige mellem hænderne på ham, og  endte den for fødderne af Theofanis Kekas, som let reducerede.

Grækerne kom efter scoringen bedre med i opgøret, og holdet skabte flere muligheder, men formåede ikke at få bolden yderligere over stregen.

Dermed har tjekkerne nu tre point efter anden runde i Gruppe A, mens grækerne kun har et enkelt.

Næste opgave for Grækenland hedder Rusland, mens Tjekkiet skal møde Polen.