Udebanestærke Horsens løb ind i sæsonens første udebanenederlag, da AaB fortjent sejrede 2-0.

Tre nederlag på stribe var en bekymrende stime for AaB at løbe på banen med til opgøret mod Horsens, der kunne fremvise en statistik uden udebanenederlag i denne sæson.

Ikke desto mindre sørgede et ellers skadesramt AaB-hold for et fint udgangspunkt allerede efter 10 minutters spil, da Kenneth Emil Petersen pandede hjemmeholdet i front 1-0. Åbningsmålet vakte vild jubel hos et publikum, som i novemberkulden så ud til at have hårdt brug for masser af Rød Aalborg.

Uden Thomas Augustinussens rutine og Patrick Nielsens kvaliteter var det et hjemmehold, som ellers havde svært ved at holde momentum og styring af kampen. Omvendt virkede Horsens også som om man ikke kunne få spillet til at flyde som i de foregående kampe, hvor man eller har trukket sig sejrrigt ud af møder med FC København og AGF.

Træner Johnny Mølby efterlyste da også mere præcision i gæsternes pasningsspil, men efter en lovende indledning faldt Horsens igen til langt under vanligt niveau i en gennemgående rodet affære.
AaBs Kasper Bøgelund havde to store chancer for at lukke kampen efter fint opspil med stortalentet Kasper Kusk som iscenesætter. Men først sendte den indskiftede veteran en chance i direktør-klassen over mål og minuttet efter parerede Frederik Rønnow i Horsens-målet i en fase, hvor AaBerne lagde pres på for at afgøre kampen definitivt.

Rolf Toft slog sejren endeligt fast i det 85. minut, da han eksekverede en ripost og med den tiltrængte sejr, holder AaB også kontakt til Superligaens medaljeplaceringer.