KØB PLUS!

Thomas Sørensen udelukker ikke Danmark

Thomas Sørensen vil ikke afvise, at det kan blive aktuelt for ham at vende hjem til dansk fodbold.

Thomas Sørensen stod i skyggen af Asmir Begovic i det meste af sidste sæson i engelske Stoke, og også i indeværende har danskeren været det klare andetvalg efter bosnieren, der har gjort det fremragende.

I 15 Premier League-kampe har Stoke blot indkasseret 12 mål, og det har kun de forsvarende mestre fra Manchester City gjort bedre. Derfor er der intet, det tyder på, at Thomas Sørensen har snarlig udsigt til spilletid i Stoke.

Og det frustrerer den tidligere landsholdskeeper.

- Lige nu er det selvfølgelig en frustrerende situation for mig. Holdet spiller godt, og vi lukker ikke nogen mål ind. Det gør det selvfølgelig rigtig svært for mig. Jeg har halvandet år tilbage i Stoke, men lige nu er det absolut ikke en holdbar situation. Jeg vil ikke sidde på bænken i resten af min kontrakt med klubben, men det tror jeg godt, at de ved, siger Thomas Sørensen til sporten.tv2.dk.

Ender Thomas Sørensen med at forlade Stoke, vil en returbillet til Danmark være et lige så godt bud på en kommende destination som så mange andre.

- Jeg vil ikke udelukke noget, men det kommer helt an på, hvordan et eventuelt tilbud ser ud. I sådan en situation er jeg også nødt til at tænke på min familie, og mine børn er ved at være så gamle, at det også skal tages med, lyder det fra den danske målmand.

Thomas Sørensen indledte sin professionelle karriere i OB.

tipsbladet.dk

Læs også: