Thomas Sørensen kunne ikke stoppe United

Den tidligere danske landsholdsmålmand Thomas Sørensen havde for en gangs skyld fået lov til stå mellem stængerne for sin klub Stoke. 

I Premier League har danskeren ikke fået nogen kampe, så han har skullet håbe på, at Stoke kunne nå langt i Capital One Cup'en, hvis der skulle regelmæssig kamptræning ind på kontoen.

Sørensen fik chancen til at bevise sig onsdag aften, da hans klub mødte Manchester United, uden Anders Lindegaard, i den lille pokalturnering.

Kampen var fra start præget af stærk blæst og regnvejr på Brittania Stadium, og efter 29 minutter af første halvleg, der ikke havde budt på de store chancer, stoppede dommer Mark Clattenburg kampen på grund af et voldsomt haglvejr, der ødelagde spillet.

Kampen blev genoptaget igen efter en pause på ti minutter, men der blev ikke scoret i første halvleg.

I de sidste 45 minutter kom der lidt mere gang i Manchester Uniteds spil, og efter en time kom udeholdet foran. Javier Hernandez lagde bolden af til Ashley Young, som tordnede kuglen i mål fra kanten af feltet via Sørensens ene handske.

Stoke fik efterfølgende skabt nogle enkelte problemer for 'de røde djævle', men udligningen kom ikke, og i stedet fordoblede United føringen, da Patrice Evra efter at være trukket lidt ind fra sin venstrekant følt sendte bolden forbi Sørensen i det lange hjørne til kampen resultat 2-0

Tottenham og West Ham tørnede også sammen onsdag aften i Capital One Cup. Og det blev ikke nogen god debut for Tottenhams vikarierende manager Tim Sherwood.

Tottenham kom ellers flyvende ud af starthullerne og lignede nogen, der var opsat på at vaske 0-5 nederlaget til Liverpool af sig.

Man skulle dog helt hen til det 67. minut, før der kom gang i måltavlen, da Adebayor sendte Tottenham i front.

I de sidste ti minutter fik West Ham dog vendt op og ned på kampen. Først ved Matt Jarvis, der brød igennem og afsluttede et fint Hammers-angreb ved at banke udligningen ind.

Og med fem minutter igen kom føringsmålet så, da Modibo Maiga kom højst på et indlæg og studsede bolden i mål til 2-1 og sikrede West Ham sejren.

Christian Eriksen fik ikke spilletid i kampen.

Med sejren er Manchester United og West Ham klar til semifinalerne i Capital One Cup sammen med Manchester City og Sunderland.

Læs også: