Aston Villas scoringskrise i Premier League blev forværret, da Jores Okore og co. var på besøg hos Arsenal. Hjemmeholdet hentede en overbevisende sejr på 5-0.

Dermed er Aston Villa oppe på seks kampe i træk i Premier League uden at komme på måltavlen. Sidst de scorede var den 20. december i 1-1-kampen hjemmebane mod Manchester United.

Til gengæld har forsvaret også stået utrolig godt, hvor danske Jores Okore især har været en af succeshistorierne. Men roserne udebliver formentlig efter søndagens kamp, da forsvaret generelt tillod alt for meget.

Det var nu ikke, fordi Jores Okore var decideret dårlig i kampen, og han var da heller ikke direkte impliceret i nogen af målene. Man kan måske diskutere hans placering ved Olivier Girouds 1-0-scoring, men her var det hans holdkammerat, der var den store synder for at ophæve offsiden. Det var bare en dårlig kamp over hele linjen for Villa-mandskabet.

Girouds scoring faldt allerede i det ottende minut, og der blev ikke scoret mere i første halvleg. Men Arsenal var da alt andet end færdige. I anden halvleg scorede de nemlig hele fire gange ved henholdsvis Mesut Özil, Theo Walcott, Santi Cazorla og Hector Bellarin.

Nederlaget var Aston Villas tredje i træk, og de ligger i en ukomfortabel position som nummer 16 i tabellen bare tre point over nedrykningsstregen med 22 point for 23 kampe.  Arsenal overhaler rivalerne fra Tottenham i tabellen, og de ligger nu nummer fem med 42 point for 23 kampe.