Tévez-hattrick i storsejr til Juventus

Humøret i Juventus var skubbet helt ned i kulkælderen i onsdags, da italienerne led den onde skæbne at ryge ud af Champions League allerede i gruppespillet, men i Serie A er stemningen anderledes god.

Mesterholdet har efter en lang Roma-dominans i store dele af det første halvår af 2013/14-sæsonen sat sig på førstepladsen, og søndag kunne den gamle dame sætte tre ekstra point ind på kontoen med en sejr på 4-0 hjemme over Sassuolo.

Argentinske Carlos Tévez blev aftenens store helt med en aktie i alle målene, da han scorede hattrick og lavede en assist på Federico Peluso.

Træner Antonio Conte lavede den gestus, at han straks efter Tévez' tredje mål lod sin stjernespiller skifte ud til stående ovationer. Her var der kun spillet 70 minutter, men det var altså nok til at markere sig som kampens spiller for argentineren.

Med de tre træffere er Tévez oppe på ti sæsonscoringer i Serie A, men der er stadig et stykke op til topscorer Giuseppe Rossis 13 kasser for Fiorentina.

Juventus fører Serie A med 43 point foran Roma med 37 point. Hovedstadsklubben spiller dog først sin kamp i 16. runde mandag, når holdet besøger AC Milan. 

Sassuolo må tage til takke med en plads som nummer 17. Det er lige over nedrykningsstregen. 

Læs også: