Moise Kean scorede sit første mål i Serie A, da han sikrede Juventus en 2-1-sejr ude over Bologna i Serie A.

København. Juventus blev for en uge siden kåret som italiensk mester for sjette gang i træk, og lørdag sluttede Torinoklubben så sæsonen af med maner.

På udebane vandt Juventus 2-1 over Bologna, og dermed sluttede Juventus på 91 point på førstepladsen i Serie A.

Det holdt dog hårdt, da gæsterne skulle langt ind i overtiden for at sikre sejren, og den kom i hus med fødderne fra teenageangriberen Moise Kean, som Juventus forventer sig meget af i fremtiden.

Den 17-årige angriber scorede sit første ligamål, da han kastede sig frem i feltet og headede bolden i mål efter et oplæg fra Miralem Pjanic.

Bologna kom foran 1-0 efter 52 minutter ved Saphir Taïder på en flot scoring, men gæsterne udlignede med 20 minutter igen ved Paulo Dybala.

Juventus vandt også den italienske pokalturnering, og klubben kan dermed sikre sig The Treble, når det 3. juni gælder Champions League-finalen i Cardiff mod Real Madrid.

Lørdag vandt Atalanta hjemme 1-0 over Chievo.

Dermed ligger Atalanta på fjerdepladsen, der giver direkte adgang til gruppespillet i Europa League i næste sæson.

Atalanta har 72 point for 38 kampe, mens Lazio på femtepladsen er to point efter for en kamp færre.

Lazio møder søndag på udebane Crotone, der kæmper i sidste spillerunde kæmper for at undgå nedrykning.