Et rødt kort efter 14 minutter blev fatalt for AGF, der blev kørt over af Brøndby, der vandt hele 7-0.

Aarhus. Det var et tændt Brøndby-mandskab, der søndag dominerede kampen mod AGF i Ceres Park, som blev vundet med hele 7-0 i Alka Superligaen.

Det er dermed AGF's største nederlag i Superligaen nogensinde.

Gæsterne var tæt på at bringe sig i front efter ti minutters spil, men Steffen Rasmussen diskede op med en flot dobbeltredning.

Kort efter missede AGF?s russiske forsvarsspiller en clearing og trak nødbremsen på Teemu Pukki. Det takserede kampens dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen til direkte rødt. Derfra stod der Brøndby på alt.

Kamil Wilczek bragte Brøndby i front efter 23 minutters spil efter en skidt returbold fra Steffen Rasmussen. Men AGF?s mareridt var langt fra overstået, da Daniel Christensen, der var blevet skiftet ind kort forinden, var nødt til at forlade banen med en skade.

Niklas Backman sendte bolden i eget net til 2-0, Andrew Hjulsager gjorde det til 3-0, og kort før pausefløjtet satte Hani Mukhtar flere mand med en dribletur uden for AGF?s felt, hvorefter han flot placerede bolden i krydset.

Brøndby leverede en sand magtdemonstration, da de i dag slog AGF med hele 7-0!

AGF blev piftet til pause ned 4-0 på hjemmebane, men pauseteen gav ingen fornyet tro på tingene i Aarhus, hvor Dino Mikanovic begik et straffespark, inden der var spillet et minut af anden halvleg. Teemu Pukki omsatte det til 5-0 til Brøndby.

Andrew Hjulsager gjorde det til 6-0 efter en times spil, og så begyndte en masseudvandring af tilskuere på Ceres Park. De fik så ikke set Hjulsager fuldende sit hattrick otte minutter senere til slutresultatet 7-0.

Brøndby rykker med sejren op på førstepladsen i Superligaen.