Efter en sløj første halvleg hev Chelsea en sejr med hjem fra Hull med to scoringer efter pausen.

London. Chelsea er tilbage på sejskurs efter tre kampe i træk uden fuldt udbytte i Premier League.

Lørdag hentede manager Antonio Contes tropper den savnede sejr via 2-0 ude over kriseramte Hull, som nu ikke har vundet i fem kampe i træk og nærmer sig bunden af rækken.

Begge Chelseas mål blev scoret efter pausen.

Med sejren er Chelsea nummer seks før søndagens kampe.

Men det holdt hårdt for Chelsea, som efter 45 minutter endnu ikke havde fået registreret et eneste skud inden for målrammen.

Og da den statistik blev brudt - straks efter pausen - var det med en ufarlig afslutning langs jorden fra Marcos Alonso.

Markant mere farligt var det, da Eden Hazard tvang Hull-målmand David Marshall ud i en flyvende redning på et langskud kort efter.

Helt tæt på kom Chelsea efter 57 minutter, da Hull forærede Contes mandskab en omstilling, og målmand David Marshall føjede en skovtur oveni.

Diego Costa havde et frit mål foran sig, men hans afslutning blev snittet af en forsvarer og ramte stolpen. Returen røg lige ud til N'Golo Kante, som blæste bolden langt over det tomme mål.

Willian fik dog bragt smilet tilbage hos Conte, da kantspilleren satte bolden helt op i målhjørnet efter endnu en omstilling i det 61. minut.

Seks minutter senere gjorde Diego Costa det til 2-0 med et lignende mål.

I London startede landsholdsspilleren Viktor Fischer inde for Middlesbrough i udekampen mod West Ham. Hjemmeholdet var tættest på føring i første halvleg, hvor Mark Noble ramte overliggeren.

Efter pausen leverede Viktor Fischer oplægget til gæsternes 1-0-mål, da han slog det hjørnespark, som Christian Stuani headede i mål.

Dimitri Payet udlignede til slutresultat 1-1, før Viktor Fischer blev skiftet ud.

I Sunderland fortsatte sejrstørken for hjemmeholdet og manager David Moyes. Efter 1-1 mod West Bromwich Albion har holdet i bunden af rækken kun to point for syv kampe.