De to østjyske oprykker-bejlere AC Horsens og Fredericia spillede lørdag aften uafgjort 1-1. Det betyder, at det stadig er meget tæt i toppen af 1. division, hvor to point lige nu skiller nummer 1, Lyngby, og nummer fem, Fredericia.

Horsens begyndte sæsonen med tre nederlag i træk, men siden har Bo Henriksens tropper ikke tabt i otte kampe. Lørdag kom Horsens kort ført pausen takket være amerikaneren Conor O'Brien, men et kvarter inde i anden halvleg udlignede slovakken Matej Podstavek for gæsterne.

O'Brien ærgrede sig over, at hjemmeholdet måtte nøjes med et point:

»Jeg er meget skuffet over vi ikke henter 3 points i dag. Vi spiller Fredericia ud af banen i 1. halvleg og er klart det bedste hold. Vi kommer fortjent foran, men giver så et let mål væk. Ellers ville Fredericia ikke været kommet ind i kampen,« sagde han til klubbens officielle hjemmeside efter kampen.

Det var i øvrigt det tredje opgør i træk mellem de to hold, der endte 1-1, og det femte i streg, der endte uden vinder.

Søndag er rækkens tre andre tophold i aktion. Lyngby møder hjemme Skive, Vejle tager imod HB Køge, mens Vendsyssel får besøg af Roskilde.