Ligeså fremragende en indsats Diego Simeones tropper evner at hive frem gang på gang, ligeså tosset kan spillerne opføre sig, når kampen ikke går deres vej. Det beviste Atletico Madrid-spilleren Arda Turan i Copa Del Rey-kvartfinalen mod Barcelona, som Atletico Madrid tabte 2-3 og dermed 2-4 samlet over to kampe.

I begyndelsen af anden halvleg i Madrid var hjemmeholdet bagud, da Arda Turan fik trådt sin støvle af. De blev tyrkeren så gal over, at han samlede støvlen op og tyrede den afsted mod linjedommeren. Han blev dog ikke ramt, men kun fordi Turan var dårlig til at kaste. Kampens dommer, Gil Manzano, så Arda Turan kaste støvlen, alligevel tildelte han blot Turan et gult kort.

Inden den mærkværdige seance var Arda Turans holdkammerat Gabi blevet vist ud. Ikke på banen, men på vejen ind til omklædningsrummene i pausen. Gabi skulle angiveligt have startet et slagsmål.

Grunden til de voldsomme frustrationer skyldes udviklingen i første halvleg. Allerede indenfor det første minut havde Fernando Torres bragt Atletico Madrid i front. Otte minutter efter havde Barcelonas Neymar udlignet. Og sådan fortsatte kampen.

Med en lille halv time spillet blev Atletico Madrid tildelt et tyndt straffe, da Javier Mascherano stoppede op lige udenfor Barcelonas felt, hvorefter en modstander suste ind i hans ben og faldt ind i feltet. Det vurderede dommeren til et straffespark, som Raul Garcia køligt scorede på til 2-1.

Så gik det atter stærkt. Efter 38 minutter kom Barcelona-spilleren Sergio Busquets foran sin oppasser ved et hjørnespark, Busquets headede til bolden som til sidst havnede hos Atletico Madrids forsvarsspiller Miranda, der ramte den med sit skinneben, så bolden strøg i mål.

Tre minutter senere slog Barcelona kontra, efter en episode hvor hjemmeholdet ville have straffespark. Det fik de ikke og i stedet suste Barcelona afsted i en omstilling. Få afleveringer senere lå bolden for fødderne af Neymar, der med en smart lille træk skabte plads til sig selv og dermed nemt kunne score til 3-2, hvilket også blev kampens resultat. Dermed er Barcelona klar til semifinalen i pokalturneringen med samlet 4-2 efter deres 1-0 sejr i første opgør.

Ellers er det værd at nævne, at kvartfinalen onsdag aften havde endnu flere besynderlige episoder undervejs. For eksempel fik Barcelonas Jordi Alba linjedommeren flag i hovedet, hvorefter venstrebacken smed sig i græsset som om flaget havde været et tungt jernrør.

Da Atletico Madrid havde opfattet, at de umuligt kunne komme tilbage i kampen i anden halvleg, begyndte spilleren at jagte deres modstandere. Når det de så var nedlagt, kunne de ikke holde sig fra at provokere. Højrebacken hos Atletico Madrid Juanfran viste blandt syv fingre frem foran Neymar som et symbol på Brasiliens ydmygende 1-7 nederlag til Tyskland ved VM i hjemlandet i sommer.