KØB PLUS!

Swansea: Suárez-fejden er afblæst

Der har været meget polemik før søndagens opgør mellem Swansea og Liverpool. Men det skulle være afblæst, lyder det fra Wales.

Største samtaleemne inden opgøret har været, om udeholdets Luis Suárez vil give hånd til Swanseas Ashley Williams inden kampen.

Hele hurlumhejet er forårsaget af, at Ashley Willams i sin nye bog skriver, at Luis Suárez 'film' i feltet er en skændsel for sporten, og at han er langt værre, end nogen andre spillere, han har mødt. Hertil har han knyttet en kommentar om, at han i sidste sæson havde lyst til at slå Liverpools angriber, da de mødtes.

- Fair play er vigtigt for mig, men hvis to mennesker ikke gider at give hånd, så er det i virkeligheden ikke noget, der ødelægger min søvn. Hvad, der er vigtigt for mig at vide, er, at jeg har en spiller, der, selvom han møder en spiller, han ikke kan lide, alligevel vil være 100 procent fokuseret på at gøre sit job, siger Michael Laudrup til thisissouthwales.co.uk.

Ifølge en kilde tæt på Swansea, så skulle spillerne have snakket ud om hele problematikken, så man i stedet kan koncentrere sig om kampen.

- Jeg tror ikke, at det bliver et problem. Brendan Rodgers sagde på sin pressekonference i går (fredag, red), at han har snakket med Ashley, og at Ashley ligeledes har snakket med Luis Suárez. Ashley har undskyldt for den måde, tingene er kommet ud på. Men jeg tror, begge er koncentreret om kampen, siger Chris Gratham, der er journalist hos Wales Western Mail, til Sporten.dk og fortsætter:

- Jeg snakkede med et par af spillerne med et parallel til sejren over Arsenal i januar, som blev betragtet som om, at vi dengang kunne slå alle hold, og de siger, at sejren over Newcastle giver holdet en lignende fornemmelse. Især fordi, det var på udebane. Jeg tror ikke, at de frygter Liverpool. Selvom de ikke har tabt i syv Premier League-kampe i træk.

Det bliver desuden første gang, den tidligere Swansea-manager Brendan Rodgers og spilleren Joe Allen vender tilbage til Liberty Stadium, siden deres skifte til Liverpool i sommer.

Læs også: