Under onsdagens Premier League-kamp mellem Tottenham og Swansea udspillede der sig nogle ubehagelige scener, da gæsternes franske angriber Bafetimbi Gomis faldt om på banen.

Kampen var ikke engang ti minutter gammel, da Gomis pludselig gik i græsset, og spillet blev afbrudt i adskillige minutter, mens den 29-årige franskmand fik behandling på banen. Han blev efterfølgende båret fra banen, men nu fortæller han selv via sin Twitter-profil, at stress og træthed var årsagen bag det uhyggelig kollaps, men at han nu har det godt.

»Jeg vi gerne berolige jer omkring mit helbred. Det ser faktisk meget mere skræmmende ud, end det fysisk er farligt, og jeg har det godt nu,« skriver Gomis på sin Twitter.

»Jeg har været under stor stress og træthed på grund af min fars helbred, der kræver, at jeg rejser frem og tilbage til Frankring,« fortsætter han.

kollaps1111

Swansea kunne godt finde frem til nettet trods Gomis' fravær, men Christian Eriksens Tottenham endte med at vinde den målrige kamp 3-2. Eriksen lagde desuden op til målet, der bragte Tottenham foran 2-1 kort inde i anden halvleg.