KØB PLUS!

Swansea i historisk semifinale

Michael Laudrup & Co. besejrede onsdag aften Middlesbrough og er klar til Capital One Cups semifinaler.

Michael Laudrups Swansea spillede sent onsdag i semifinalen af Liga Cup'en, da de hjemme på Liberty Stadium besejrede Championship-mandskabet fra Middlesbrough.

I en kamp hvor Swansea dominerede totalt og sad på mere end 60 procent af spillet, var det flere gange tæt på, at komme til scoring, men det var først i det 81. minut, at bolden kom over stregen - og da var det ikke engang Swansea selv, der havde sidste berøring på bolden. Efter et indadskruet hjørnespark fra Jonathan de Guzman var det i stedet Middlesbroughs stakkels Seb Hines, der headede bolden i eget net helt ude ved den ene stolpe og uden chance for målmand Jason Steele.

Kampen endte med en spinkel 1-0 sejr, og dermed når Swansea under Michael Laudrups ledelse endnu en milepæl, idet klubben for første gang i historien er klar til semifinalen i Liga Cup'en.

Swansea skal nu op imod enten Bradford, Aston Villa eller vinderen af kampen mellem Leeds og Chelsea, der spilles den 19. december, når de forsvarende Champions League-vindere er hjemme fra VM for klubhold.

Læs også: