KØB PLUS!

Swansea-helt: Hent Lampard, Laudrup

Den tidligere Swansea-spiller Leighton James har en indkøbsliste klar til Michael Laudrup. Men den indeholder kun ét enkelt navn.

Tilbage i 1980'erne var Leighton James et af walisisk fodbolds store navne navne. I dag skriver den tidligere landsholdsspiller, der fra 1980 til 1983 scorede mål for Swansea, klummer for lokalavisen South Wales Evening News,

Heri giver han sin mening om Michael Laudrups klub til kende, og i dag har han en ret bemærkelsesværdig en af slagsen. 59-årige James opfordrer den danske manager til at hente Chelseas Frank Lampard til Liberty Stadium i det kommende transfervindue. 

- Frank Lampard er den eneste spiller, jeg ville elske at se ankomme i Swansea City, når transfervinduet åbner om fire dage. Lampard er på vej væk fra Chelsea, efter han tilsyneladende har fået at vide, at han kan finde sig en anden klub, skriver Leighton James i sin klumme. 

Det kunne lyde en smule urealistisk for en lille klub som Swansea at hente en så løntung spiller som Lampard, men James tror ikke, det er udelukket at den engelske landsholdsspiller igen kan tørne ud for den klub, han i midten af 90'erne for en kort stund var lejet ud til.

- Swansea er nummer 10 i Premier League og ser ud til at sikre sig endnu en sæson i den bedste række. Klubben har hurtigt etableret sig på højeste niveau, så hvorfor skulle en spiller som Lampard være udenfor rækkevidde. Stoke har hentet spillere som Peter Crouch og Michael Owen i løbet af de seneste sæsoner, og jer ser Swansea på samme hylde som dem, skriver han.

Inden transfervinduet åbner nytårsdag har Michael Laudrup og Swansea en sidste kamp i 2012. Lørdag drager waliserne til London, hvor Fulham tager imod, men det sker uden den spanske topscorer Michu, der blev skadet Lillejuleaften mod Reading. 

- Det ville være løgn hvis jeg sagde, vi ikke kommer til at savne vores topscorer, men du kan ikke regne med at have en spiller til din rådighed hele tiden, forklarer Laudrup. 

Den danske manager kan til gengæld glæde sig over at have to andre spaniere på holdkortet igen. Backen Angel Rangel og fløjspilleren Pablo Hernandez er igen meldt klar ovenpå skader. 
 
 

 

 

Læs også: