Bo Svensson udgik i pausen, da Mainz 05 vandt 2-1 over FC Nürnberg.

Bo Svensson var med fra start, da Mainz 05 hjemme vandt 2-1 over FC Nürnberg i fredagens Bundesliga-kamp.

Den tidligere FCK-spiller udgik dog i pausen, hvor han blev erstattet med Jan Kirchhoff.

Inden da havde han været med til, at hjemmeholdet havde bragt sig på 2-0, da først Nicolai Müller på langskud og siden østrigeren Andreas Ivanschitz efter at have afdriblet Nürnberg-målmand Patrick Rakovsky havde nettet.

Fem minutter før pausen lykkedes det dog for svenske Per Nilsson at reducere for FC Nürnberg på oplæg fra japaneren Hiroshi Kiyotake.

I anden halvleg kom der dog ikke yderligere netblafren, og dermed kom Bo Svensson og co. op på femtepladsen inden weekendens øvrige kampe efter den fjerde hjemmesejr på stribe.

FC Nürnberg tabte til gengæld for fjerde gang i træk på udebane, og efter en fornuftig start er klubben nu havnet i Bundesligaens tunge ende og skal passe på nedrykningsstregen.