KØB PLUS!

Svensker igen på spil i FCK og Brøndby

Rasmus Lindgren er et spillernavn, der som en meget stædig korkprop bliver ved med at poppe op i dansk fodbold

Nu er der omsider en chance for, at svenskeren kan blive til mere end en evergreen på rygtebørsen. Midtbanespilleren søger efter ni år i udlandet hjem til den skånske barndomsby Landskrona og leder efter en klub i Øresundsregionen. Her peger pilen ikke mindst på de to danske hovedstadsklubber FC København og Brøndby.

- Både FC København og Brøndby er gode muligheder for Rasmus, siger Rasmus Lindgrens agent, Søren Lerby, til sporten.dk.

Desuden er også Malmö FF og Helsingborgs IF inde i billedet i jagten på den 27-årige svensker, der står noteret for to landskampe.

Rasmus Lindgren skiftede som ungdomsspiller til Ajax Amsterdams talentakademi, men skiftede siden hen til Groningen, før han igen vendte tilbage til Amsterdam-klubben.

Et skifte uden succes, og herefter blev RB Salzburg næste stop. Skiftet til østrigsk fodbold skete blandt andet for næsen af OB, bekræftede svenskeren ved den lejlighed, men opholdet i Salzburg er aldrig blevet den store succes, og parterne er enedes om at gå hver til sit fra 2013.

- Rasmus er kontraktfri fra januar og vil gerne hjem til Norden og helst et sted i nærheden af Landskrona. Det er den model, vi arbejder med nu, og der er selvfølgelig flere ting, der skal gå op i en højere enhed, såsom sportslige ambitioner og økonomi, siger Søren Lerby.

Læs også: