KØB PLUS!

Sur Ferguson: Udeluk Williams på livstid

Alex Ferguson mener, at Ashley William bør blive udelukket fra al fodbold efter sit angreb mod Robin van Persie.

Manchester United var det bedste hold på banen, men De Røde Djævle fik alligevel ikke fuld gevinst ud af søndagens udekamp mod Swansea i Premier League. Vicemestrene måtte nøjes med 1-1 mod Michael Laudrup og co.

Til stor ærgrelse for Alex Ferguson, der som så mange gange før giver kampens dommer en del af skylden for hans mandskabs pointtab.

- Vi udspillede dem fuldstændig, og vi var meget uheldige. Vi skulle helt klart have haft frispark i situationen, der førte til deres scoring. Det var bare en af de kampe, og det var en ung dommer, men alligevel - hvilken indsats, raser Alex Ferguson.

- Vi skulle have øget vores forspring til seks point i dag, og det er en skuffelse, at vi ikke er i stand til det, fortsætter Manchester United-manageren.

Efter kampen hæftede Alex Ferguson sig også ved en batalje, der udspillede sig mod slutningen af 2. halvleg. Her knaldede Ashley Williams bolden i nakken på en liggende Robin van Persie, og det fik hollænderen til at gå amok. Begge modtog efterfølgende et gult kort, men Williams bør straffes meget hårdere, mener Ferguson.

- Robin van Persie er heldig at være i live. Det var en afskyelig handling fra deres spiller, og FA bør udelukke ham på livstid. Robin kunne have brækket sin nakke, raser han.

tipsbladet.dk