KØB PLUS!

Superligaspillere giver FCM tøj på

FCM har underskrevet en ny aftale med tøjmærket Wunderelf der er stiftet af superligaspillerne Jerry Lucena, Simon A. Pedersen og Kolja Afriyie.

FC Midtjylland har indgået en ny tøjsponsoraftale med det danske mærke Wunderelf. Et mærke, der nok ikke ligefrem klinger velkendt i de fleste danskeres ører. Ikke desto mindre blev Wunderelf stiftet i 2008 af de tre superligaspillere Jerry Lucena, Simon A. Pedersen og Kolja Afriyie.

- Vi har haft en rigtig god dialog med Wunderelf (...) Wunderelf er ikke en mainstream løsning, men tøj med holdning. Vi har truffet et aktivt valg i vores valg af tøjpartner, siger kommerciel direktør i FCM, Martin Høj.

FC Midtjylland vil allerede, når forårssæsonen starter spille i de nye trøjer fra Wunderelf. Parterne har indgået en aftale, der løber over 7 år.

- FC Midtjylland er indbegrebet af professionalisme og talentudvikling, og vi er stolte over at blive valgt som klubbens tøjpartner (...) Det er et skridt i den rigtige retning mod at blive fremtidens sportsbrand, siger Claus Rasmussen fra Wunderelf.

Ifølge Martin Høj, har aftalen med Wunderelf potentiale til at blive den største økonomiske aftale i FCMs historie.

Læs også: