KØB PLUS!

Superliga-profil ønsker at blive i FCN

Joshua John kan blive et permanent bekendtskab hos de danske mestre.

Topscoreren i FC Nordsjælland, Joshua John, bytter med al sandsyndlighed sit lejeophold ud med en fast kontrakt.

Interessen fra begge parter er i hvert fald gengældt, efter først FCN og nu også agenten for den hollandske skarpretter melder om en positiv dialog for et længerevarende skifte til Farum.

- Joshua John vil gerne fortsætte i FC Nordsjælland, og klubben har allerede sagt, at de gerne vil beholde ham. Så vi skal snakke mere konkret med dem snart, oplyser Paul Nortan over for TV2 sporten.

Den 24-årige Joshua John er udlejet fra Twente for resten af denne sæson, og klubberne havde allerede ved lejemålets begyndelse aftalt en fast pris på et eventuelt køb.

Og med foreløbig ni mål alene i Superligaen og sit udfordrende spil har Joshua John imponeret så meget i sin første halvsæson, at han er et fast kort hos træner Kasper Hjulmand.

- Det vigtigste er, at han får spilletid. Det er det, vi går efter. Og han har det godt i FC Nordsjælland. Han synes også, det er fedt at være med i Champions League. Det bliver måske anderledes næste sæson, nu hvor FCK fører ligaen, men han er i en god klub, hvor han har en god træner. Så han vil gerne blive. Måske han skriver under for flere år, og så kan det være, at han smutter om et år til en større klub. Men det er aldrig til at vide i fodbold, siger Paul Nortan. 

Superligaen kårede i august måned Joshua John som månedens spiller. 
  

Læs også: