Superliga-klubber lurer på Lyngby-profil

Kantspilleren David Boysen kan ryge til Superligaen på en fri transfer

Lyngby-profilen David Boysen er i princippet arbejdsløs onsdag 1. januar.

Men han behøver ikke at bekymre sig om fremtiden eller den nærmeste A-kasse. For Lyngby forlænger gerne kontrakten med kantspilleren, og derudover er der konkret dialog med et par Superliga-klubber.

Bt.dk erfarer, at Esbjerg og Sønderjyske er i intens dialog med David Boysen, som kan tage skridtet fra Lyngby i den næstbedste række og så op til Superligaen.

Esbjerg fremstår aktuelt som favoritter til at lande en aftale med Boysen, da vestjyderne også kan lokke med Europa League i foråret, hvor holdet er gået videre fra gruppespillet. Esbjerg skal møde italienske Fiorentina i næste runde. Bredden i truppen skal styrkes, da man også er havnet i bundstriden i Superligaen.

Sønderjyske-interessen er ikke ny. Allerede i sommer jagtede man David Boysen, men der var det økonomiske udspil ikke attraktivt nok. Det lokker dog Boysen at komme til at spille Superliga, så intet er udelukket.

- Jeg snakker stadig med Lyngby, men jeg snakker også med et par andre klubber. Der er tale om klubber fra Superligaen, og min ambition er også at spille på højeste niveau, sagde Boysen forleden til bold.dk

David Boysen har ikke haft en problemfri tid i Lyngby. Han har været udsat for chikane af en lille gruppe Lyngby-fans på grund af sin jødiske baggrund. Men ifølge bt.dk's oplysninger er det ikke noget, der spiller stort ind i tankerne om fremtiden.

Viborg har også på et tidligt stadie meldt deres interesse for Boysen, men deres interesse skulle ikke være så konkret som de to Superliga-konkurrenter.

David Boysen har spillet hele 44 ungdomslandskampe i forskellige årgange og har i mange år været betragtet som en spiller med et stort potentiale.

Læs også: