KØB PLUS!

Succes-Laudrup venter med målsætning

Michael Laudrup vil ikke sætte målsætninger op for Swansea så tidligt i sæsonen

Swansea har gang i en fin sæson i Premier League, og i weekenden walisiske mandskab med cheftræner Michael Laudrup i spidsen en meriterende sejr på udebane over Newcastle United. Med de tre point blev Swanseas pointtotal øget til 16 point, som giver en aktuel 10. plads i Premier League.

De gode resultater får dog ikke Michael Laudrup til at tænke store tanker. Han maner til besindighed og vil ikke knytte forventninger til, hvor højt klubben skal slutte i Premier League.

- I stiller mig de samme spørgsmål, men som jeg sagde den anden uge, og ugen før det og ugen før det, så kan jeg ikke komme ud efter hver eneste kamp og sige, at nu er balancen sådan og sådan, lyder det henvendt mod de engelske reportere fra Laudrup ifølge ClubCall.

- Jeg foretrækker at vente, til vi er halvvejs igennem sæsonen, så når vi har spillet 19 ligakampe, kan vi se, hvor mange point vi har og sige, hvad vores realistiske mål er for den resterende del af sæsonen.

Swansea har indtil videre spillet 12 kampe i Premier League, og kamp nummer 19, som markerer halvdelen, finder sted anden juledag mod Reading.

tipsbladet.dk

Læs også: