KØB PLUS!

Stuttgart afviser Laudrup-interesse

På trods af forlydender om det modsatte, er Andreas Laudrup ikke på VfB Stuttgarts ønskeseddel. Det fastslår tyskernes sportsdirektør Fredi Bobic.

Andreas Laudrup blev krøllet sammen af Juventus' forsvar onsdag aften. Om det er den kamp, der har slettet hans navn, eller han aldrig har figureret i tankerne hos den tyske klub VfB Stuttgart, skal være usagt. Men sikkert er det, at tyskerne ikke kigger mod Farum i jagten på en ny kantspiller. 

I modsætning til hvad lokalavisen Stuttgarter Zeitung skrev for to uger siden, bliver Laudrup ikke holdkammerat med William Kvist. 

- Den historie er ikke korrekt. Vi kender spilleren, men kun som vi kender alle spillere i FC Nordsjælland. Det er vores job at kende dem, men lige nu er vi ikke i en position, hvor vi er interesserede i Laudrup eller nogen andre spillere fra FC Nordsjælland for den sags skyld, fortæller VfB Stuttgarts sportsdirektør Fredi Bobic til sporten.dk.

I kølvandet på torsdagens sejr over FC København i Europa League fortæller den tidligere Bundesliga-målræv dog at den tyske klub holder et vågent øje med det danske marked. 

- Vi scouter i Danmark med nogle af mine tidligere holdkammerater, men også med nogle af vores egne scouts, siger Bobic.

VfB Stuttgart, der slog FC København 2-0, indtager i øjeblikket 10. pladsen i Bundesligaen.

Læs også: