*


KØB PLUS!

Stryger-agent: Forhandler ikke med BIF

Jens Stryger Larsen er én af dem, Brøndby vil forlænge med. Men de kan ikke tilbyde ham en forlængelse nu, og Stryger drømmer om udlandet

Brøndbys økonomiske krise stikker så dybt, at forhandlingerne med de mange spillere, der har kontraktudløb til sommer, er sat på standby. Én af dem klubben ønsker at forlænge med er Jens Stryger Larsen, der har leveret et godkendt efterår på en uvant position som venstre back.

Stryger Larsens agent Allan Bak Jensen bekræfter, at han ikke forhandler med Brøndby om en forlængelse.

- Vi snakker løbende med Brøndby om situationen derude, men vi taler ikke forlængelse lige nu, og sådan må det være i den situation, de er i, siger Bak Jensen til tipsbladet.dk.

I stedet kan Jens Stryger Larsen forhandle frit med andre klubber uden først at spørge Brøndby om lov, og så længe januar-vinduet er åbent, kan alt ske.

- Lige nu er det ret stille og roligt. Det er klart, at Jens gerne vil til udlandet på et tidspunkt, og så må vi se, hvad der kommer til at ske i løbet af det her transfervindue, siger Stryger-agenten.

Ud over Jens Stryger Larsen har også Dennis Rommedahl, Franck Semou, Anders Randrup, Jan Kristiansen, Dario Dumic, Martin Albrechtsen, Brent McGrath, Jannik Skov Hansen, Mathias Riemer Larsen og Azad Corlu kontraktudløb til sommer.

tipsbladet.dk

Læs også: