Storhyldes efter målrus: Topkarakterer til Eriksen, Agger og Bendtner

Det regner med ros til Premier Leagues danske helte. Christian Eriksen, Daniel Agger og Nicklas Bendtner scorede alle afgørende mål på 2014s første dag.

Overalt i de engelske medier fylder danskerne meget i overskrifterne. Ros, ros og atter ros er hvad de rød-hvide helte tildeles.

Christian Eriksen blev den helt store helt, da han med oplæg og mål sikrede Tottenham en sejr på udebane mod de engelske mestre fra Manchester United. Den præstation indbringer hyldets overalt i de engelske medier.

Avisen Daily Mail giver danskeren 8 for sin præstation på en skala til 10 - det højeste af alle. Kun målmand Hugo Lloris scorer samme karakter. Amerikanske Bleacher Report giver ligeledes Eriksen 8, hvilket her rækker til banens næstbedste. Også Goal.com roser danskeren for sine kreative evner.

- Ikke hele tiden involveret, men leverede kvalitet på den sidste tredjedel af banen. Superbt indlæg til Adebayors åbningsmål og reagerede hurtigt, da han selv scorede det andet med et skarpt hovedstød fra tæt hold, hedder vurderingen således af Eriksen.

Daniel Agger var anfører og målscorer for Liverpool. Den bedrift gik heller ikke ubemærket hen. Den engelske TV station Sky Sports peger på danskeren og Luis Suarez som banens bedste i 2-0-sejren over Hull.

- En betonblok i forsvaret. Holdt sin modstandere i kort snor og scorede på en fantastisk hovedstød, lyder de rosende vendinger fra Sky.

- Den bedste spiller på banen. Han vandt adskillige dueller i forsvaret og var effektiv med bolden. Hans kraftfulde hovedstød, som bragte Liverpool i front, var fortjent, skriver Goal i deres bedømmelsen af danskeren.

Også hos Bleacher Report hyldes landsholdskaptajnen. Agger er således blot en blandt tre spillere, der scorer karakteren 8.

I London var der også danskermål. Nicklas Bendtner startede på bænken, men endte som dagens mand for Arsenal. Angriberen scorede således det vigtige mål til 1-0 bare to minutter før tid, da Arsenal slog Cardiff med 2-0.

På det sociale medie Twitter flyder det over med omtale af Bendtner. Flere brugere skriver således, at danskeren fortjener at sprænge karakterskalaen. - Giv ham 10.5 på en skala fra 1-10, skriver én bruger. Ligesom flere peger på, at danskeren vil være enig i den betragtning, joker de.

Læs også: