Brøndby spillede 2-2 hjemme mod SKN St. Pölten og går videre i kvindernes Champions League.

Både Brøndby og Fortuna Hjørring spillede sig onsdag aften videre til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Brøndby gik videre efter en 2-2-kamp hjemme mod SKN St. Pölten fra Østrig.

Brøndby går samlet videre med 4-2.

Efter en målløs første halvleg indledte Fanni Vago målscoringen i Brøndby, da hun efter 55 minutter bragte St. Pölten foran 1-0.

Brøndby fik dog hurtigt udlignet til 1-1 ved Simone Boye Sørensen.

Otte minutter før tid bragte Fanni Vago gæsterne foran igen med sin anden scoring, og så var der for alvor spænding.

To minutter før tid fik Nicoline Sørensen dog udlignet til 2-2 for Brøndby, der således er videre.

Mere drama var der i Fortuna Hjørrings hjemmekamp mod Athletic Bilbao, der havde vundet den første kamp 2-1 på hjemmebane.

Nevena Damjanovic bragte Fortuna i spidsen tidligt i anden halvleg, men 20 minutter før tid fik Erika Vazquez udlignet for spanierne.

Seks minutter før tid scorede Camilla Larsen til 2-1 for danskerne, hvilket sendte kampen ud i forlænget spilletid.

Det så længe ud til, at holdene skulle ud i straffesparkskonkurrence. Men få minutter før tid scorede Tamires De Britto til 3-1 for Fortuna Hjørring, så den danske klub går videre med samlet 4-3.