KØB PLUS!

Status: De er videre i CL - de er ude

Hvilket lands klubhold klarer sig bedst i Champions League? Hvem er gået videre? Hvem er topscorer? Dét og meget mere svarer Sporten.dk på herunder.

* Inden sidste spillerunde er 13 ud af 16 hold til ottendedelsfinalerne fundet. FC Porto, Paris SG, Schalke 04, Arsenal, Malaga, Milan, Dortmund, Real Madrid, Shakthar, Bayern München, Valencia, Barcelona og Manchester United er de hold.

* I FC Nordsjællands gruppe kæmper Chelsea og Juventus om den sidste billet videre. Juventus har ni point, mens Chelsea har syv. Chelsea tager hjemme imod FC Nordsjælland i sidste runde, mens Juventus rejser et smut til Ukraine og møder Shakthar.

* I gruppe G kæmper Celtic og Benfica om andenpladsen i puljen efter Barcelona. Begge hold har syv point. Benfica møder Barcelona i Spanien, mens Celtic hjemme tager imod Spartak Moskva.I tilfælde af at begge kampe ender uafgjort, så går Benfica videre, da de er bedst indbyrdes.

* I gruppe H slås Galatasaray og CFR Cluj om andenpladsen efter Manchester United. Rumanerne skal på en svær opgave ude på Old Trafford, mens Galatasaray drager til Portugal og møder Braga. Begge hold har inden opgøret syv point, og dermed vil to uafgjorte resultater sende tyrkerne videre, da de er bedre indbyrdes med CFR Cluj.

* Værste hold i turneringen indtil nu er kroaterne Dinamo Zagreb. 0 point har de som det eneste hold efter fem gruppekampe. Og samtidig har de en målscorer på 0-13. Sløjt.  FC Nordsjælland er det andendårligste hold. Et point og en målscorer på 3-16, lyder det fra dem.

* Kun Malaga, Barcelona, Dortmund og Manchester United er sikre på at tage førstepladsen i deres pulje inden sidste spillerunde.

* De tre tyske hold, Schalke 04, Bayern München og Dortmund har kun tabt én kamp ud af de 15 gruppekampe, der er spillet.

* De tyske hold skraber i snit flere point sammen end andre. 10,6 point har de tre tyske hold fået i snit efter de 15 gruppekampe. De engelske hold har fået 8 point, de spanske hold har fået 7,75 point og de italienske hold har fået 8,5 point.

* Alan (Braga), Burak Yilmaz (Galatasaray), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) og Lionel Messi (Barcelona) er turneringstopscorer i år med fem kasser.

* Oplægslisten toppes af Zlatan Ibrahimović. Fem gange har han haft andensidste fod på bolden.

* Christian Eriksen er den, der har tilbagelagt den længste distance efter fem spillerunder. 65488 meter er han noteret for. Imponerede. Det er næste fire kilometre mere end Juventus' Claudio Marchisio på andenpladsen.

* Vladimir Bystrov fra Zenit st. Petersborg er den største 'gris' på banen. 2 røde kort har han lavet i knap tre kampe.