KØB PLUS!

Ståle overvejer karrierestop

Ståle Solbakken antyder, at han måske ikke ønsker at fortsætte sin trænergerning.

Langt hen ad vejen lignede Ståle Solbakkens karriere en af de største solstrålehistorier i moderne norsk fodbold. Men i løbet af torsdagen måtte Ståle Solbakken konstatere, at tilliden til ham i FC Köln var forsvundet. Nordmanden blev sparket ud af den tyske traditionsklub, og siden har Solbakken ikke gået stille med dørene.

- Jeg har fået sparket, så det suser, men jeg kan ikke sige mere nu. Jeg kan ikke sige andet, end at jeg har fået sparket og er rasende, sagde den tidligere FC København til tv2.no. torsdag aften.

Det er dermed en frustreret Solbakken, der nu skal til at se på fremtiden. Men først vil han bruge de næste par dage til at slappe af med familien. Han ved endnu ikke, hvad der bliver vejen frem, fortæller han til tv2.no.

- Jeg vil helt sikkert tage en weekend med familien, men jeg ved ikke, hvad det næste bliver, siger Solbakken, der ikke tror på et nyt tilbud fra en konkurrerende klub i Tyskland.

- Jeg har en stor ridse i lakken i Tyskland, siger Solbakken.

- I ekstreme tilfælde kan jeg ikke udelukke, at jeg er færdig som fodboldtræner, fortæller normanden.

Solbakken havde håbet på, at han også havde stået i spidsen for FC Köln i den kommende sæson, men udsigterne til at kunne opbygge et nyt hold og implementere den strategi, han ønskede, var alligevel forsvindende små.

- Jeg ville være gået ind i en ny sæson med mere viden. Jeg ønskede at gøre noget med spillertruppen, men den anstrengte økonomiske situation i FC Köln gjorde, at jeg havde minimale valgmuligheder, siger Solbakken.

tipsbladet.dk

Læs også: